Особистого ворога Киви посадили в Києві під домашній арешт

Ветеран АТО Михайло Майман, який побився із одіозним нардепом Іллею Кивою у січні 2020 року, приїхав до України та потрапив під домашній арешт 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Особистого ворога Киви посадили в Києві…
Фото: Скріншот із відео

До України чоловік прибув днями та одразу звернувся до Голосіївського суду Києва. За словами Маймана, він хотів спростувати інформацію про те, що, нібито перебуває у розшуку.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал ветерана АТО.

У результаті 11 жовтня суд виніс ветеранові АТО постанову про домашній арешт. Майман не має права покидати своє помешкання з 22:00 до 6:00. Також у Маймана забрали закордонний паспорт.

Сам чоловік вважає рішення суду несправедливим та каже, що буде його оскаржувати. 

"Я надав усі відеодокази, що я нікого не бив, ні на кого не нападав. Але через тиск Киви на правоохоронні органи і суди мене хочуть позбавити волі. Я ж буду подавати апеляцію". – заявив Майман.

Допис Маймана 2

Допис Маймана 1

Нагадаємо, ЗМІ повідомили в неділю, 26 вересня, що на Михайла Маймана напали. За попередньою інформацією, до його номеру увірвалося декілька турків, які й побили його. Тоді лікарі стверджували, що чоловік отримав серйозні травми, але сам Майман цю інформацію згодом не підтвердив. 

Довідка: Конфлікт між Майманом та Кивою стався в одному зі столичних ресторанів у січні 2020 року. Відео сутички з'явилося у мережі. На кадрах видно, як Кива підходить до чоловіка (ним виявився Майман) і після короткого обміну репліками б'є його головою, але отримує удар у відповідь та відлітає назад. Далі в конфлікт втручається оточення і депутат сідає на своє місце за столиком.

У травні 2021 року Майман повідомив, що виїхав закордон. Нібито оточення Киви тиснуло на нього та погрожувало повідомити про підозру в побитті депутата. А ще чоловіки вимагали дати неправдиві свідчення проти мера Києва Віталія Кличка.

Згодом ветеран АТО заявив про те, що в Туреччині йому зламали хребет люди, яких найняв особисто нардеп Кива. Проте, днями Майман сам заперечив свої слова. Сказав, що домовився зі своїми нападниками та навмисне імітував тяжкі травми.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme