UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Папа Римський закликав законодавців світу досягнути згоди щодо боротьби зі зміною клімату

Папа Римський Франциск закликав законодавців всього світу подолати "вузькі рамки" партійної політики, щоб якомога швидше досягти консенсусу в боротьбі зі зміною клімату

Журналіст стрічки новин
Папа Римський закликав законодавців світ…
Фото: Сайт Ватикану

Понтифік додав, що цього тижня спільну заяву щодо клімату підписали й інші релігійні лідери.

Про це він заявив на підготовчій зустрічі у Римі перед щорічною конференцією ООН з питань клімату, яка розпочинається у Глазго (Шотландія) 31 жовтня, пише Depo.ua з посиланням на ABC News.

У документі вони закликали уряди взяти на себе амбітні цілі на конференції ООН, яку експерти вважають можливістю подолати загрозу глобального потепління.

"Щоб впоратися з цим завданням, кожен повинен зіграти свою роль. Це особливо важливо для політичних та урядових лідерів і дійсно має вирішальне значення", — наголосив Папа Франциск.

За словами Понтифіка турбота про "спільний дім людства" полягає не тільки в тому, щоб залякувати та карати "за неналежну практику", а й в тому, щоб заохочувати до пошуку нових шляхів захисту клімату.

Нагадаємо, дещо раніше у ВООЗ вперше за 16 років переглянули норми якості повітря. Було, зокрема, посилено низку вимог щодо якості повітря.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme