Переговори Зеленського з Макроном: Які угоди підписали

Сьогодні у Києві між Україною та Францією було підписано низку двосторонніх документів

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин
Переговори Зеленського з Макроном: Які у…
Фото: president.gov.ua

За результатами зустрічі президентів України та Франції Володимира Зеленського й Емманюеля Макрона підписали декілька угод.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сайт Офісу президента.

Зокрема, міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський та віце-президент з питань Євразії "Талес Інтернешнл САС" Крістоф Лановскі підписали Меморандум про взаєморозуміння між МВС України та "Талес Інтернешнл САС".

Генеральний директор державного концерну "Укроборонпром" Юрій Гусєв та Крістоф Лановскі скріпили підписами угоду про співробітництво. 

Крім того, Гусєв разом з послом Франції в Україні Етьєном де Понсен підписали спільну заяву "Укроборонпрому" та посольства Франції в Україні.

Водночас тимчасовий виконувач обов'язків голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук та президент групи Desautel Жером Десотель поставили підписи під спільною заявою про наміри між ДСНС та АТ "Десотель" (Desautel SAS).

Також голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишін і голова та генеральний директор компанії Alstom Анрі Пупар-Лафарж підписали Меморандум про взаєморозуміння між АT "Українська залізниця" та Alstom Transport SA.

директор "Укроборонпрому" Юрій Гусєв

Нагадаємо, сьогодні глава Франції Емманюель Макрон приїхав в Україну. Президент України Володимир Зеленський зустрів Макрона в Маріїнському палаці.

Президент України Володимир Зеленський на спільному брифінгу з Макроном за результати їхньої зустрічі заявив, що Франція надасть Україні локомотиви та пожежно-рятувальну техніку на загальну суму 1,2 млрд євро.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme