Під час "Sea Breeze" Росія проводить навчання ракетних комплексів С-400

На тлі міжнародних навчань "Sea Breeze-2021" Росія провела маневри з оборони об'єктів Чорноморського флоту в Краснодарському краї з електронними пусками ракет систем ППО С-400 "Тріумф"
 

Журналіст відділу новин

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу ВМФ Росії.

"Під час тактико-спеціального навчання військовослужбовці підрозділів протиповітряної оборони Південного військового округу, дислокованих у Краснодарському краї, провели навчання з відбиття масованого ракетного удару умовного противника", – повідомили військові.

Під час навчань розрахунки зенітних ракетних комплексів С-400 "Тріумф" і зенітних ракетно-гарматних комплексів "Панцир-С" здійснили марш у позиційні райони, де відпрацювали алгоритм дій з виявлення і супроводу повітряних цілей умовного супротивника, а також виконали електронні пуски ракет для їх знищення.

"Також було відпрацьовано прикриття критично важливих об'єктів Чорноморського флоту від засобів повітряного нападу умовного противника", – йдеться у повідомленні.

Загалом у заході брали участь близько 100 військовослужбовців і понад 30 одиниць військової і спеціальної техніки.

Нагадаємо, 28 червня у Чорному морі стартували міжнародні військові навчання "Sea Breeze-2021". Навчання триватимуть до 10 липня і стануть наймасштабнішими за понад 20 років. З української сторони в них візьмуть участь 24 одиниці кораблів та катерів, 17 літаків, десятки одиниць озброєння та військової техніки. Крім того, з 3000 учасників навчань половину особового складу становитимуть українські військові.

26 червня у Чорне море для участі у навчаннях "Sea Breeze-2021" зайшов есмінець США Arleigh Burke USS Ross.

2 липня через навчання "Sea Breeze-2021" Росія вивела в море весь склад Чорноморського флоту.

Читайте також: Воювати по-американськи: Що поєднує "Sea Breeze" та анексію Криму

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme