Під Дніпром затримали п'яного блогера, який плюнув поліцейському в обличчя (ФОТО)

У Новомосковську Дніпропетровської області затримали скандального блогера Віталія Санжакова за порушення ПДР та керування автомобілем у нетверезому стані

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Під Дніпром затримали п'яного блогера, я…
Фото: Facebook першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького

Блогер, відомий як vitosdnepr, раніше потрапив у скандал, коли плюнув поліцейському в обличчя.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького у Facebook.

Правоохоронець наголосив, що блогер буде нести відповідальність за свій вчинок, йому вже вручили підозру.

"Сьогодні у Дніпрі "блогер" затриманий спецпідрозділами Національної поліції. Вже не має бажання плюватися та поводитися зухвало. Окрім карми, існує і буква закону, за якою цей громадянин буде нести відповідальність. А саме, за ч. 1 ст. 345 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Наразі йому вручена підозра.

Під Дніпром затримали п"яного блогера, який плюнув поліцейському в обличчя (ФОТО)

Водночас на Telegram-каналі "Труха/Дніпро" опублікували кадри затриманого блогера. На фото видно, як чоловік сидить на землі біля автомобіля. У дописі припускають, що блогер міг обмочитися.

У Новомосковську Дніпропетровської області затримали скандального блогера Віталія Санжакова за порушення ПДР та керування автомобілем у нетверезому стані

Фото: Telegram-канал "Труха/Дніпро"

Дещо згодом на тому ж каналі опублікували відео, на якому Санжаков розповідає, що його не затримали, а штані були мокрі, тому що його облили водою з пляшки.

Зауважимо, у січні цього року блогера Vitos Dnepr затримували через керування авто в стані наркотичного сп'яніння. Він намагався втекти від поліцейських, однак порушника затримали і доставили у відділення поліції для подальшого з'ясування обставин. Також він відмовився від проходження огляду на стан сп‘яніння.

Нагадаємо, на початку грудня дніпровський блогер приїхав у Харків та обплював поліцейського. Санжаков від самого початку поводився зухвало, а потім Vitos Dnepr взагалі плюнув в обличчя поліцейського.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme