Під Києвом чоловік кинув на подвір'я гранату

У Софіївській Борщагівці чоловік кинув на одній із обійсть бойову гранату

Журналіст відділу новин

У селі Софіївська Борщагівка власник одного із будинків виявив на своєму будинку наслідки вибуху гранати. Чоловік звернувся до поліції, заявивши, що вночі чув неподалік вибух.

Поліцейські досить швидко знайшли зловмисника, який кинув гранату на подвір'я, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку поліції Київщини.

Правоохоронці зазначають, що злодій грамотно підійшов до вчинення злочину. Зокрема, він обрав маршрут, який майже не потрапляє у камери відео спостереження.

Поліція виявила певний бекграунд цієї історії. "Під час скоєння правопорушення чоловік пошкодив майно одразу кількох господарів, хоча планував "провчити" лише одного із потерпілих. Відомо також, що потерпілий вже певний час отримував різного роду принизливі послання від незнайомців, в тому числі написи на паркані та плакати із провокаційними повідомленнями", – йдеться у повідомленні Нацполіцїі.

Зловмисника затримали, а під час обшуку знайшли певні докази його причетності до вибуху.

У Софіївській Борщагівці на одне із подвір"їв кинули гранату

Нагадаємо, 12 жовтня на Софіївській Борщагівці чоловік у камуфляжі стріляв в авто, в якому була сім'я з дитиною. На відео з камер спостереження видно, що  чоловік початку ходив двором біля житлового будинку, а потім почав стріляти в авто з пасажирами.

Зловмисника, а ним виявився колишній військовий, спіймали через 10 днів після стрілянини.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme