Підсанкційний олігарх Фукс будує хмарочоси з видом на ГУР Міноборони, – ЗМІ

Український олігарх російського походження Павло Фукс зводить на Рибальському острові у Києві житловий комплекс OASIS
 

Журналіст відділу новин
Підсанкційний олігарх Фукс будує хмарочо…
Фото: Страна

Будівництво ведеться впритул до військової частини буквально під вікнами штаб-квартири Головного управління розвідки Міноборони України.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "OBOZREVATEL".

Видання зазначає, що з урахуванням того, що Павло Фукс багато років прожив на Росії і отримав громадянство РФ, а в червні 2021 року потрапив до списку санкцій РНБО, ситуація виглядає безпрецедентною.

"З огляду на місце розташування об'єкта будівництва, досі незрозуміло, як компанії "Інтерстрой Груп" дали дозвіл на забудову території на Рибальському острові", – йдеться у повідомленні.

Павло Фукс зводить на Рибальському острові у Києві ЖК OASIS

За даними видання, до початку 2017 року єдиним засновником "Інтерстрой Груп" був Данило Привалов – син колишнього міського голови Харкова Геннадія Кернеса, одного з найкращих друзів і партнерів Павла Фукса ще з "лихих" 90-х. Потім компанію переписали на віргінський офшор Baneberry Group Limited і Володимира Кошака. Бенефіціаром ТОВ "Інтерстрой Груп" OBOZREVATEL називає Павла Фукса.

Нагадаємо, що сьогодні, 18 червня, секретар РНБО Олексій Данілов заявив про введення санкцій щодо олігарха Дмитра Фірташа та бізнесмена Павла Фукса.

Пізніше Фукс заперечив свою причетність до компанії "Голден Деррік", через яку щодо нього запроваджені санкції. Також Фукс заявив, що він з 2017 року не має російського громадянства.

24 червня президент Володимир Зеленський своїм указом №266 увів у дію санкції проти олігарха Дмитра Фірташа та російсько-українського бізнесмена Павла Фукса.

Читайте також: Можливий вплив на Держгеонадра: Хто такий Павло Фукс, і за що він потрапив під санкції

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme