Після селфі Никифорова в мережі просять повернути Мендель

Прес-секретар президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров виклав у мережу таке селфі, після якого у соцмережах іронічно заявили, що краще повернути на цю посаду Юлію Мендель

Журналіст відділу новин
Після селфі Никифорова в мережі просять…
Фото: Instagram Никифорова

Речник президента України Сергій Никифоров виклав у себе в Instagram селфі з Вашингтону, де перебуває з робочим візитом українська делегація на чолі із президентом Зеленським.

На одному із селфі Никифоров із зовсім не офіційним обличчям "тримає" пальцями монумент Вашингтона, один із найвідоміших обелісків США, передає Depo.ua.

У соцмережах висміяли  цю фотографію та іронічно запропонували Зеленському повернути назад попередницю Никифорова Юлію Мендель.

В соцмережах тролять Никифорова

В соцмережах іронічно закликали Зеленського повернути Мендель

З селфі Никифорова посміялися навіть автори відомого аккаунту скандального "Театру на Подолі".

Із Никифорова постібався навіть Театр на Подолі

Нагадаємо, Мендель, яка булла першою прес-секретаркою Зеленського, частенько потрапляла у різні кумедні та скандальні історії, зокрема, з фотографією з президентом, яку критикували за кітч.

Також її критикували за стиль одягу та різні скандальні заяви, що, за чутками, підштовхнуло її до написання заяви про звільнення.

9 липня президент офіційно звільнив Мендель і призначив новим прес-секретарем Никифорова.

Никифоров на першій прес-конференції заявив, що постарається уникнути тих проблем та скандалів, які супроводжували його попередницю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme