Пітт подав до суду на Джолі: У справі помітили російський слід

Голлівудський актор Бред Пітт подав до суду на свою колишню дружину Анджеліну Джолі через продаж її частки в сімейному маєтку

Журналіст стрічки новин
Пітт подав до суду на Джолі: У справі по…
Скріншот

У 2008 році Пітт та Джолі купили маєток мрії Château Miraval у Франції, в якому планували виростити дітей та створити виноробний бізнес. Там же вони зіграли весілля у 2014 році.

Про це пише Depo.ua із посиланням на TMZ.

Після розлучення, за словами сторони Пітта, подружжя домовилося не продавати частки та залишити бізнес й маєток собі. Однак Джолі вирішила продати свою частину російському мільярдеру та "алкогольному королю" Юрію Шеффлеру.

За словами актора, продаж був незаконним, оскільки Джолі не запитала дозволу. Пітт мав повне право відмовити у продажі, адже частина підприємства (виноградників) належить йому. Позов подали до Верховного суду Лос-Анджелеса. Пітт боїться, що Шеффлер тепер намагатиметься контролювати його бізнес.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Бред Пітт не задоволений тим, що його колишня кохана демонструє їхніх дітей на урочистих хідниках. Актор вважає, що Джолі використовує дітей заради свого публічного образу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme