Півтисячі іноземних медиків готові надавати допомогу в Україні

Міністерство охорони здоров'я України повідомило, що понад 500 медичних працівників з різних країн готові надавати медичну допомогу в Україні
 

Журналіст відділу новин

Ці медики зареєструвалися через спеціальну форму, яка була опублікована на сайті МОЗу.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу Центру громадського здоров'я.

Це лікарі, медичні сестри і парамедики з країн Євросоюзу, Великобританії, Швейцарії, Туреччини, Азербайджану, Ізраїлю, США, Канади, Австралії, Нової Зеландії, Південної Африки, Індії, Йорданії, Бразилії та інших країн, які виявили бажання приїхати в Україну і разом з українськими лікарями допомагати постраждалим.

Реєстрація і надалі залишається відкритою для всіх медичних працівників з дружніх країн.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Станом на ранок 2 березня українські військові ліквідували понад 5 840 російських окупантів і знищили майже півтори тисячі одиниць російської військової техніки.

3 березня президент Володимир Зеленський повідомив, що за перший тиждень війни українська армія знищила майже 9 000 російських окупантів.

Читайте також: Підсумки дня: Де ЗСУ перейшли у контрнаступ 2 березня

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme