UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Плив по воді й не дихав: У Єгипті помер батько екс-нардепки Тетяни Чорновол  

На відпочинку в Єгипті помер Микола Чорновол – український громадський діяч, батько колишньої народної депутатки України Тетяни Чорновол 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Плив по воді й не дихав: У Єгипті помер…
Фото: Тетяна Чорновол / Facebook

Відомо, що 66-річний Микола Чорновол плавав у морі, коли, ймовірно відчув себе зле. Врятувати чоловіка не вдалося навіть медикам.

Про смерть батька Тетяна Чорновол повідомила на своїй особистій сторінці у Facebook, передає Depo.ua

"Мій тато Микола Чорновол загинув в Єгипті. Ми так і не знаємо, що трапилося. Відпочивав з мамою. Плавали в морі, дивилися рибок. Раптом щось сталося. Викинув маску і поплив до берега, мама побачила, що не дихає, але пливе", –написала Чорновол.

Жінка розповіла, що Миколу Чорновола намагалися врятувати очевидці трагедії. 

"Люди на березі рятували, в лікарні запустили серце, що зупинилося по дорозі. Аналізи - були в нормі. Мозок був живий, серце забилося", – розповіла подробиці дочка померлого.

Але через кілька годин після стабілізації стану Миколі Чорноволу знову погіршало. Були критичні показники сатурації (насичення крові киснем, – ред.). Зрештою чоловік помер. 

Точну причину смерті родині не повідомили ні іноземні, ні українські лікарі. Зробили припущення, що Чорновол міг загинути через отруту риби-крилатки, яка живе у морській воді поблизу узбережжя Єгипту.

Миколу Чорновола поховають у вівторок, 14 грудня, у селі Гора.

Допис Тетяни Чорновол про смерть батька

Нагадаємо, це – не перший випадок, коли наші громадяни їдуть на відпочинок закордон та помирають. У серпні в Албанії на пляжі курорту Голем теж знайшли неживого українця. До слова, йому було 66 років – як і загиблому Чорноволу. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme