#ПодатковаВбиваєБізнес: "Сінево" заявляє, що їй необґрунтовано дорахували більше 1 млрд грн податків

Мережа лабораторій "Сінево" заявляє про тиск з боку податкової

Журналіст відділу новин
#ПодатковаВбиваєБізнес: "Сінево" заявляє…
Фото: "Сінево"

За результатами планової перевірки, зазначили у компанії, їм необґрунтовано нарахували податків у розмірі 1 085 665 836 грн.

Ця сума, пояснили у "Сінево", складає майже 50% річного обороту компанії, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку "Сінево".

Тому компанія буде оскаржувати це рішення податкової.

"Зазначимо, що компанія "Сінево Україна" є частиною шведської групи "Медікавер", яка займається охороною здоров'я і акції якої котуються на Стокгольмській біржі. Група "Медікавер" веде повністю легальну і прозору діяльність в усіх країнах, де працюють бізнеси Медікавер/Сінево, зокрема і в Україні, чітко і безкомпромісно дотримуючись законодавства України", – йдеться у офіційній заяві "Сінево".

Також компанія заявила, що за останні два роки сплатила до українського бюджету понад 300 млн грн. різних податків та зборів: "Окрім того, створивши більше 2000 робочих місць та виплачуючи всі зарплати виключно офіційно, компанія перерахувала ще понад 180 млн грн податків за своїх працівників".

Крім того, "Сінево" звернулася до президента, прем'єр-міністра, бізнес-омбудсмена, посольства Швеції та міжнародних організацій із закликом "захистити права чесного бізнесу".

Нагадаємо, в грудні стало відомо, що податкова служба проведе оцінку операцій фізичних осіб з 1995 року на предмет наявності несплачених податків.

Читайте також: Ви нам за все заплатите: Чому влада лякає українців податками з покупок 25-річної давнини

ТОП-5 податкових скандалів: хто не хоче платити в Україні?

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme