"Погрожували мені й дітям": Лещенко вперше прокоментував інформацію про замах на себе 

Міністру агрополітики Роману Лещенко регулярно погрожували фізичною розправою. Також політика шантажували життям і здоров'ям його дітей

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
"Погрожували мені й дітям": Лещенко впер…
Фото: КМУ

Погрози на свою адресу Лещенко почав отримувати з 2020 року, коли він приступив до виконання обов'язків державного службовця –  голови Держгеокадастру.

Про це сам Лещенко заявив  на брифінгу 18 листопада, передає Depo.ua

Під час виступу міністр помітно нервував. Він затинався, робив довгі паузи. Наприкінці свого коментаря Лещенко мав вигляд людини, якій стало зле.

"Я лише кілька годин тому повернувся зі службового відрядження із Саудівської Аравії і міністр внутрішніх справ мені повідомив про те… Що є оперативна інформація, по якій потрібно заслухати матеріали. Для мене це шок", – сказав Лещенко.

За словами міністра, він перебуває під державною охороною ще з 2020 року, що не рятувало його самого та його родину від погроз.

"Стосовно мене було дуже багато різних погроз. Також погрожували членам моєї родини та дітям. Цей процес був постійним. Якщо хтось вважає, що будь-які погрози. замах, шантаж чи фізичне усунення міністра аграрної політики дасть можливість уникнути юридичної відповідальності, то я запевняю – у вас немає жодних перспектив у цьому питанні", – прокоментував ситуацію навколо себе Лещенко.

Нагадаємо, кілька хвилин тому міністр внутрішніх справ Денис Монастирський розповів про спробу замаху на одного із чинних членів Кабміну. Ним виявився міністр аграрної політики Роман Лещенко. 

Читайте також: Лещенка замовила жінка, виконавці імітували поховання міністра, – Монастирський про деталі замаху

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme