"Поки що в Польщі знижують податки, в Україні продовжують душити підприємців", – Співак

З 2019 року йде безпрецедентний тиск на легальний бізнес – необґрунтовані перевірки податкових та регуляторних органів. Держстат констатував 254 тисячі перевірок бізнесу у 21-му році та 184 тисячі за останні два роки

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
"Поки що в Польщі знижують податки, в Ук…

Дмитро Співак, керівник Всеукраїнського об'єднання "ПРАВДА", наполягає на тому, щоб влада припинила займатися пресингом малого та великого бізнесу.

"Маски-шоу" на підприємствах гірничо-збагачувальних комбінатів "Метінвесту" та "АрселорМіттал", донарахування податків на 1,1 млрд гривень для "Синєво", знищення ФОПів та нескінченні перевірки середнього бізнесу мають мало спільного з простою адекватністю".

"Чого варта тільки остання ініціатива Гетьманцева з приводу того, що і підробіток вже теж необхідно оподатковувати. Я завжди буду виступати на підтримку будь-якого бізнесу, який відкриває робочі місця, створює конкурентну продукцію, платить податки в бюджет і працює "по-білому". Мені абсолютно байдуже, хто акціонер, чи власник цих компаній", – каже Співак.


Також Дмитро порадив владі будувати в Україні цивілізований конкурентний ринок та капіталізм, а не йти шляхом постулатів дідуся Леніна – все забрати, розграбувати та знищити.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme