Поліція скасувала адмінпротокол "слузі" Брагарю за водіння під наркотиками

Національна поліція скасувала адміністративний протокол, який патрульні склали проти депутата Верховної Ради Євгена Брагар (фракція "Слуга народу") за водіння у стані наркотичного сп'яніння
 

Журналіст відділу новин
Поліція скасувала адмінпротокол "слузі"…
Фото: Скріншот

Про це "Українським Новинам" повідомила Національна поліція, інформує Depo.ua.

"Адміністративний матеріал за статтею 130 Кодексу про адміністративні правопорушення скасований", – йдеться у повідомленні представника поліції.

Зазначається, що адмінпротокол був скасований у зв'язку з тим, що в організмі Брагар, за результатами експертизи, не знайшли ніяких заборонених речовин.

Більше того – в результаті перевірки Нацполіція оголосила догану двом патрульним, які зупинили Брагар, а їх керівництво понизили і зробили зауваження.

Як відомо, "слуга" Євген Брагар став відомий тим, що запропонував мешканці Кіровоградської області продати собаку, щоб заплатити за комунальні послуги.

Нагадаємо, 4 липня у Києві затримали скандального "слугу" Євгенія Брагара, який нібито мав ознаки наркотичного сп'яніння.

Сам Брагар заявив, що відмовився давати хабар патрульним поліцейським після того, як вони зупинили його автомобіль зупинили.

Читайте також: "Слуга" під кайфом? Чи відберуть мандат у нардепа Брагара

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme