Помер екс-нардеп Верховної Ради, який підтримав окупацію Криму Росією

Народний депутат України V-VII скликань Борис Дейч, який в 2014 році підтримав окупацію українського Криму Росією, помер у віці 84 років

Журналіст відділу новин
Помер екс-нардеп Верховної Ради, який пі…
Фото: Gendin Anatoliy / Facebook

Відомо, що нардеп Дейч нещодавно перехворів на коронавірус.

Про це повідомив голова громадської організації "Регіональна національно-культурна автономія євреїв Криму" Анатолій Гендін у своєму Facebook, передає Depo.ua.

"На 84 році життя після тяжкої хвороби нас залишив легендарний чоловік, політик Борис Давидович Дейч! Тяжко повірити, що його вже немає. Пам'ять про Бориса Давидовича Дейча назавжди збережеться у наших серцях!" – йдеться у дописі.

Помер екс-нардеп Верховної Ради, який підтримав окупацію Криму Росією

Згідно з даними ЗМІ, причиною смерті політика став COVID-19.

Уточнюється, що Дейч помер 7 лютого близько сьомої ранку в одній із московських клінік, куди був доставлений з Криму після погіршення стану у зв'язку із захворюванням на коронавірус.

Відомо, що Дейч був щеплений і зробив ревакцинацію від COVID-19.

Наразі ані дата похорону, ані місце – невідомі.

Нагадаємо, у вересні 2014 року стало відомо, що український нардеп проголосував на незаконних виборах у Криму. Тоді йшлося саме про Дейча.

Довідка: Борис Давидович Дейч (народився 23 серпня 1938 року в Румунії) у 2002-2006 був головою Верховної Ради Криму. Народний депутат України V-VII скликань (від 2006 року). Герой України.

Підписав звернення до польського Сейму з проханням визнати Волинську трагедію геноцидом і проголосував за диктаторські закони 16 січня. Крім того, підтримав анексію Криму в 2014 році.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme