UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Пора відновлювати територіальну цілісність України, – Зеленський звернувся до Путіна

Змістовні переговори про мир і безпеку для України – це єдиний шанс для Росії зменшити шкоду від власних помилок
 

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
Пора відновлювати територіальну цілісніс…
Фото: Скріншот

Настав час відновлювати територіальну цілісність і справедливість для України.

Про це президент України Володимир Зеленський заявив у своєму щоденному зверненні до української нації, інформує Depo.ua.

"Настав час зустрічатися. Час говорити. Настав час відновлювати територіальну цілісність і справедливість для України", – заявив Зеленський.

Президент України попередив, що інакше втрати Росії будуть такими, що їй не вистачить і кількох поколінь, щоб піднятися.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Станом на ранок 18 березня українські військові ліквідували понад 14 200 російських окупантів і знищили понад дві тисячі одиниць російської військової техніки.

19 березня колишній командувач армії США у Європі Бен Ходжес заявив що у разі, якщо Володимир Путін не змириться з поразкою його армії у війні, то у нього буде гірша переговорна позиція і Україна зможе вимагати звільнення Криму та Донбасу.

Читайте також: 23-й день війни: Триває деокупація Київщини, ЗСУ знищили багато російської техніки 18 березня

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme