Порошенко подав до суду на Зеленського через приховування "плівок Бігуса"

Адвокати нардепа від "ЄС" Петра Порошенка подали позов до президента Володимира Зеленського з вимогою визнати протиправним приховування від суспільства "прослушок" і зобов’язати оприлюднити всі так звані "записи Бігуса" у первісному вигляді

Журналіст стрічки новин

Про це повідомив адвокат Ігор Головань у Facebook, передає Depo.ua.

"Бігус має опублікувати всі "плівки"! Феєричне інтерв’ю Зеленського каналу 1+1 яскраво підтвердило очевидне припущення про причетність президентського офісу до відео BIHUS info з так званими "плівками Медведчука". Не залишило інтерв’ю сумнівів і стосовно того, що керована з президентського офісу і виконана BIHUS info акція спрямована не проти Медведчука та його співрозмовників, а виключно проти основного політичного опонента Зеленського – Петра Порошенка", – наголосив юрист.

За словами Голованя, дії Бігуса та його команди схожа на операцію прикриття. Він додав, що "Розслідувачами зроблено все для компрометації "прослушок" і створення умов визнання записів недопустимими доказами". Крім того, адвокат зауважив, що Бігус не виконав своєї обіцянки опублікувати всі розмови, які в нього є.

"Замість публікації записів у тому вигляді, які Бігус і команда отримали від свого джерела (зрозуміло, що від Офісу президента, але це – гіпотеза), BIHUS info підсунуло суспільству три чергових "відосики" з монтованим-перемонтованим аудіо. І з хронометражем намагаються нас надурити. Спочатку Бігус бовкнув, що має 6 годин записів. Потім "виправився", мовляв, не 6, а 36. Насправді хронометраж трьох роликів з усіма, за твердженням Бігуса, записами складає 35 годин 9 хвилин 14 секунд", – зауважив Головань.

Він упевнений, що Бігус бреше, оскільки "боїться замовників".

"Записи велися і в 2019 році. І там цілком вірогідно є голоси діячів чинної влади. Отже, "прослушок" значно більше 36 годин. І всі записи становлять значний суспільний інтерес, а тому мають бути оприлюднені", – наголосив юрист.

Нагадаємо, у червні Порошенко прокоментував "плівки Бігуса".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme