UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Портрети Марченко у позолоті та кулемет: Журналісти відвідали недобудований палац Медведчука (ФОТО)

Журналісти "Слідство.Інфо" показали недобудований палац підсанкційного народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука поблизу Пущі-Водиці зсередини

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Портрети Марченко у позолоті та кулемет:…
Скріншот

Всередині маєтка журналісти виявили коштовні картини, десятки шуб, гральний автомат та справжній кулемет.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на "Слідство.Інфо".

Зазначається, що Медведчук не встиг закінчити реконструкцію маєтку, через що частина палацу стоїть з голими стінами. Площа маєтку становить понад 2 тисячі квадратних метрів, на яких мали бути облаштовані зали, вітальні, спальні, кухні та великий басейн.

"На території палацу Медведчука є ще кілька будинків. Біля озера розташований будиночок у японському стилі, з іншого боку — інший, схожий на мисливський. Поки у палаці тривала реконструкція, багато цінних речей та предметів розкоші Медведчуки заховали у картонні коробки і перенесли до господарських приміщень", – повідомили журналісти.

Зокрема, кімнати вщент заставлені картинами, іконами, гобеленами та статуетками, портретами дружини нардепа Оксани Марченко у золотих рамах. Між витворами "мистецтва" стоїть гральний автомат Admiral XXXL. Трохи обабіч розташований гардероб з вечірніми сукнями телеведучої.

"На підвіконні стоїть стаціонарний телефон із підписами на кнопках: "релакс-зона", "джакузі", "басейн", "біла кімната", "спортзал", "камінна зала", кабінети, спальні та багато іншого. Навіть "кінотеатр" і "колиба". Далі заходимо у "шубосховище" — це окрема кімната, де зберігаються хутряні речі дружини кума путіна", – додали журналісти.

Окремо стоять картонні коробки з сотнями розкішних тарілок та сервізів Hermes Paris, які коштують сотні тисячі євро. А у підвалі поряд із кришталевою люстрою стоїть кулемет "Максим", на якому вказано, що це подарунок Медведчуку від охоронців та водіїв на честь 50-річчя у 2004 році.

Портрети Марченко у позолоті та кулемет: Журналісти відвідали недобудований палац Медведчука (ФОТО)Журналісти "Слідство.Інфо" показали недобудований палац підсанкційного народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука поблизу Пущі-Водиці зсерединиКолекція потретів Марченко у маєтку МедведчукаШуби Оксани Марченко у маєтку Медведчука у Пущі-ВодиціБагатство Медведчуків у маєтку у Пущі-ВодиціБойовий кулемет Медведчука

Фото: Слідство.Інфо

Нагадаємо, 21 лютого ЗМІ писали, що з маєтку Медведчука невідомі вивозять майно, а біля будинку перебуває поліція. За даними журналістів, біля маєтку Медведчука, після втечі його дружини Оксани Марченко до Білорусі, перебувають декілька мікроавтобусів та автомобілів.

Сам Медведчук за приписом суду мав перебувати під домашнім арештом до 10 березня, втім, 27 лютого стало відомо, що він втік.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme