З маєтку Медведчука невідомі вивозять майно, а біля будинку перебуває поліція, – ЗМІ

Журналісти "Слідство.Інфо" повідомили про невідомих біля маєтку підсанкційного лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука, які вивозять майно нардепа

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
З маєтку Медведчука невідомі вивозять ма…
Фото: "Слідство.Інфо"

За даними журналістів, біля маєтку Медведчука, після втечі його дружини Оксани Марченко до Білорусі, перебувають декілька мікроавтобусів та автомобілів.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на "Слідство.Інфо".

"Зараз поруч із будинком перебувають близько 20 осіб, схожих на охоронців, одягнутих у чорне, та у балаклавах. За інформацією джерел "Слідства.Інфо", невідомі особи вантажили бронежилети і сумки під зброю в мікроавтобуси, та заправляли автівки", – зазначили у виданні.

Журналісти додали, що на місці події також був помічений позашляховик Toyota, який може належати співзасновнику детективної охоронної компанії "Шторм" Андрію Мартинову, який протягом багатьох років займається охороною Медведчука.

"Зараз на місці перебуває також чотири екіпажі патрульної поліції, близько десятка поліцейських, схоже серед них є представники спецпідрозділу", – додали у виданні.

Журналісти з посиланням на свої джерела також повідомили, що поліція могла приїхати за викликом Державного бюро розслідувань.

"Поліція перекрила автомобілям одну з вулиць поруч із маєтком Медведчука, і оглядає з ліхтариком автомобілі, що, схоже, належать службі охорони Медведчука, а також всі автівки, які намагаються виїхати з вулиці. Поліція не повідомляє журналістам, з якою метою вони прибули на місце", – наголосили журналісти.

З маєтку Медведчука невідомі вивозять майно, а біля будинку перебуває поліція, – ЗМІЖурналісти "Слідства.Інфо" повідомили про невідомих біля маєтку підсанкційного лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука, які вивозять майно

Фото: "Слідство.Інфо"

Зауважимо, напередодні ЗМІ повідомили, що дружина Медведчука Оксана Марченко втекла в Білорусь.

Нагадаємо, що дружина Медведчука знаходиться під санкціями. 19 лютого РНБО ухвалила рішення накласти санкції щодо 19 юридичних і 9 фізичних осіб. У переліку фізичних осіб фігурують Оксана Марченко (громадянка України, дружина Віктора Медведчука) і Віктор Медведчук (громадянин України). Санкції запроваджуються на три роки на все майно, яке є у власності згаданих осіб. Підстава: кримінальне провадження СБУ за ч. 5 ст. 258 "Фінансування тероризму".

Сам Медведчук за приписом суду перебуває під домашнім арештом до 10 березня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme