Порядок денний Ради: За що візьмуться нардепи наступного тижня

Наступного пленарного тижня, з 1 по 5 листопада, нардепи планують знову взятися за розгляд бюджету та провести позачергове засідання, присвячене ситуації з коронавірусом в Україні 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Порядок денний Ради: За що візьмуться на…
Фото: Telegram-канал Антона Полякова

Також на порядку денному наступного тижня частина законопроектів, які не встигли розглянути минулого пленарного тижня.

Про це повідомив голова фракції "Голос" Ярослав Железняк у своєму Telegram-каналі. 

"Почнемо, звісно, ​​із завершення першого читання бюджету-2022. Там ще близько 350 поправок. Думаю, у найкращому разі закінчать у вівторок-середу", – написав нардеп. 

Після цього парламентарі звернуть свою увагу на проект закону №5600 щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень. Його розглядатимуть за спеціальною процедурою. Тому кожна фракція зможе підняти лише до 5 неврахованих правок. Також по одній правці отримають можливість внести позафракційні народні бранці. 

Також Верховна Рада запланувала розглянути проект закону №3205-2 про фермерські кредити в рамках співпраці зі Світовим банком.

Крім цього, народні депутати займуться законопроектами №5688 та №5689. У документах йдеться про податкові та митні пільги для проголосованих у на початку вересня індустріальних парків.

Пост Ярослава Желязняка

Пост Ярослава Желязняка 2

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що провладна більшість запланувала засідання фракції "Слуга народу" на 1 листопада. Обговорюватимуть кадрові питання.  

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme