UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Порядок денний засідання "слуг" у Трускавці на 2 жовтня: Виступ Зеленського, трансформації та правоохоронці

Прес-секретарка фракції "Слуга народу" Юлія Палійчук оприлюднила порядок денний другого дня виїзного засідання у Трускавці

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Порядок денний засідання "слуг" у Труска…
Фото: Facebook Євгенії Кравчук

Сьогодні, 2 жовтня, народні депутати мають провести зустрічі з правоохоронцями та представниками силових міністерств.

Про це Палійчук повідомила у своєму Telegram, пише Depo.ua.

Зазначається, що мета зустрічі з силовиками полягає у підбитті підсумків та обговоренні ключових ідей законопроектів, які надалі будуть подаватися на розгляд парламенту.

Окрім цього, "слуги" мають у групах пропрацювати деталізацію "Плану трансформації країни". За словами речниці фракції, нардепи будуть розглядати наступні напрямки:

  • військова безпека та міжнародні відносини;

  • енергетична незалежність і зелена трансформація;

  • людський капітал;

  • технологічний розвиток і ринкові трансформації;

  • інфраструктура й місцевий розвиток;

  • продовольчий хаб;

  • цифровий хаб;

  • верховенство права.

"Результати роботи груп презентують усім учасникам для спільного обговорення, внесення зауважень та пропозицій", – додала вона.

Також в обговоренні підсумків візьме участь президент Володимир Зеленський, який має виступити на виїзному засіданні з промовою.

"На підставі підсумків роботи груп буде створено відповідний план для команди на найближчі два з половиною роки. Увечері суботи ми проведемо напівжартівливе підбиття підсумків, "нагородивши" найкращих депутатів у кількох "номінаціях", – резюмувала Палійчук.

Прес-секретарка фракції "Слуга народу" Юлія Палійчук оприлюднила порядок денний другого дня виїзного засідання у Трускавці

Нагадаємо, 1 жовтня народні депутати від "Слуги народу" розпочали "Велику фракцію" на виїзному засіданні у Трускавці. На першому дні виїзного засідання були присутні прем'єр-міністр Денис Шмигаль, перший віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук та заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

Довідка: 1-3 жовтня у місті Трускавець (Львівської області) відбудеться виїзне засідання партії "Слуга народу".

Спікер фракції Юлія Палійчук розповіла дещо раніше, що в заході візьмуть участь президент України Володимир Зеленський і представники всіх гілок влади. Водночас до Трускавця не запросили голову Верховної Ради Дмитра Разумкова, якому зараз загрожує відставка. 

Основні теми майбутньої зустрічі: обговорення стратегії влади на наступний рік, досягнень за минулі два роки і план законопроектних робіт.

За словами голови фракції "слуг" Давида Арахамії, у Трускавці нардепи будуть плідно працювати, але залишиться час і на розваги. Йдеться, зокрема, про гала-вечерю, вручення партійного "Оскара" за досягнення впродовж двох років, а також сет DJ Braun.

Як відомо, "слуги народу" збираються у Трускавці не вперше. 28 липня 2019 року новообрані депутати від партії "Слуга народу" прибули до Трускавця, де пройшли тижневий інтенсив у межах спеціального навчання. 

Читайте також: Забрати посади і роздати оскари: Навіщо "слуг" збирають в Трускавці

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme