"Слуги народу" влаштують у Трускавці гала-вечерю з врученням партійного "Оскара" 

На виїзному засіданні партії "Слуга народу" в Трускавці, яке відбудеться у перших числах жовтня, відбудеться низка цікавих подій

Журналіст відділу новин
"Слуги народу" влаштують у Трускавці гал…
Фото: "Слуга народу" / Facebook

За словами голови фракції "слуг" Давида Арахамії, у Трускавці нардепи будуть плідно працювати, але залишиться час і на розваги ввечері.

Про це він заявив в ефірі "Україна 24", передає Depo.ua.

"Починаємо заїзд у п'ятицю (1 жовтня, – ред.). З другої половини дня починаємо роботу. Працюємо допізна, десь до 10-11 вечора. Потім зранку знову починаємо (роботу, – ред.). Весь день від ранку, вже є програма, буде президент. І в неділю – сніданок та роз'їзд", – розповів Арахамія.

За його словами, "слуги" планують зробити також "церемонію нагородження".

"Умовно, аля партійний "Оскар". За всякого роду речі, що відбувалися впродовж двох років. В тому числі і з гумором, і з іронією. І там от плануємо, умовно, гала-вечерю. Анонсовано вже сет DJ David Braun наприкінці", – зауважив Арахамія.

Він нагадав, що "слуги" прийшли до екватора своєї каденції, тому мають намір поговорити про виконання передвиборчих обіцянок.

"Я прогнозую, що ми вийдемо в якусь концепцію нового турборежиму", – зазначив Арахамія.

В цілому ж, за словами "слуг народу", в межах заходу нардепи мають обговорити, зокрема, посилення комунікації, розглянути питання єдності фракції та посилення співпраці між всіма гілками влади.

Нагадаємо, раніше у "Слузі народу" пояснили, чому не запросили спікера ВРУ Дмитра Разумкова на засідання партії у Трускавці. За словами Арахамії, така ситуація склалась через те, що Разумков не є членом парламентської фракції партії.

Довідка: 1-2 жовтня у місті Трускавець (Львівської області) відбудеться виїзне засідання партії "Слуга народу".

Спікер фракції Юлія Палійчук розповіла дещо раніше, що в заході візьмуть участь президент України Володимир Зеленський і представники всіх гілок влади.

Основні теми майбутньої зустрічі: обговорення стратегії влади на наступний рік, досягнень за минулі два роки і план законопроектних робіт.

Відомо, що "слуги народу" збираються у Трускавці не вперше. 28 липня 2019 року новообрані депутати від партії "Слуга народу" прибули до Трускавця, де пройшли тижневий інтенсив у межах спеціального навчання. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme