У "Слузі народу" пояснили, чому не запросили Разумкова на засідання партії у Трускавці

Голова депутатської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія пояснив, чому на виїзне засідання партії у Трускавці, яке відбудеться у перших числах жовтня, не запросили спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова

Журналіст стрічки новин
У "Слузі народу" пояснили, чому не запро…
Фото: Слуга народу / Facebook

За його словами, це зробили тому, що Разумков не є членом парламентської фракції партії.

"Поки йому не відсилали запрошення. Ми ще до кінця не добили наш формат. Він же не член нашої фракції, він позафракційний депутат. Поки ми робимо внутрішньофракційний захід. Але зараз обговорюємо різних запрошених гостей", — сказав Арахамія в ефірі телеканалу "Україна 24" 27 вересня, інформує Depo.ua.

Разом із тим він пояснив, що перший віце-спікер парламенту Руслан Стефанчук братиме участь у цьому засіданні, хоча він також не є членом фракції "Слуга народу", тому що "Стефанчук — менеджер проекту, так званого, "трійки"… кілька годин відведено на презентацію, обговорення цієї програми".

Нагадаємо, що інформацію про зустріч "Слуги народу" у Трускавці в партії підтвердили лише 21 вересня. З'їзд відбудеться за участі президента Володимира Зеленського. Днями у мережі оприлюднили інформацію з графіком цього заходу.

Додамо, що "слуги народу" збираються у Трускавці не уперше. 28 липня 2019 року новообрані депутати від партії "Слуга народу" прибули до Трускавця, де пройшли тижневий інтенсив в рамках спеціального навчання. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme