"Слуги" зберуться у Трускавці на 2,5 дні: ЗМІ оприлюднили графік "наради" депутатів з монокоаліції

"Велика нарада" провладних депутатів пройде з 1 по 3 жовтня у вже облюбованому "слугами народу" Трускавці

Журналіст відділу новин
"Слуги" зберуться у Трускавці на 2,5 дні…
Фото: Facebook "Слуга народу"

Видання "Страна" опублікувала в соцмережі інформацію з графіком цього заходу за участю представників "Слуги народу". Розпочнеться він 1 жовтня вранці, а завершиться по обіді 3-го.

Житимуть "слуги" та інші запрошені у трьох готелях, а заходи проходитимуть у одному – "Ріксос Прикарпаття", передає Depo.ua із посиланням на Telegram-канал "Политика страны".

1 жовтня перед усіма присутніми із лекцією виступить Тимофій Милованов. А 2-го увечері, після роботи в групах, відбудеться гала-концерт. Хто братиме участь у концерті, поки що невідомо.

Стало відомо, чим займатимуться "слуги народу" у Трускавці

ЗМІ опублікували графік чергової трускавецької "школи" для "слуг народу"

Нагадаємо, інформація про буцімто нові навчання у Трускавці для "слуг народу" з'явилася на сайті видання "Українська правда". Воно, посилаючись на повідомлення у своєму Telegram-каналі, зазначає, що президент Володимир Зеленський планує найближчим часом провести зустріч із фракцією "Слуга народу" у Трускавці, як це було влітку 2019 року.

Джерела видання нібито повідомили, що на зустрічі "буде велика розмова про майбутнє, в тому числі про кадрові рішення".

Голова парламентського Комітету з питань здоров'я нації, народний депутат від "Слуги народу" Михайло Радуцький назвав заяви у ЗМІ, що нібито президент Володимир Зеленський хоче знову провести навчання нардепів монобільшості у Трускавці, неправдивими.

Пізніше речниця "Слуги народу" Юлія Палійчук заявила, що фракція "Слуга Народу" дійсно збереться на велику нараду за участю представників усіх гілок влади та президента України Володимира Зеленського.

Додамо, що "слуги народу" збираються у Трускавці не уперше. 28 липня 2019 року новообрані депутати від партії "Слуга народу" прибули до Трускавця, де пройшли тижневий інтенсив в рамках спеціального навчання. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme