Пожежі дісталися до ще однієї країни: Люди тікають з будинків, вже є перші жертви

У Алжирі спалахнули лісові пожежі, внаслідок чого люди змушені покидати свої домівки. Також є вже перші загиблі

Журналіст стрічки новин
Пожежі дісталися до ще однієї країни: Лю…
Фото: Рixabay

У Алжирі, як і в низці країн Європи (Туреччині, Греції, Чорногорії, Болгарії та Хорватії), палають ліси. Загоряння сталося у гірських районах на схід від столиці країни: загалом палає 14 різних регіонів Алжиру.

Вже загинули четверо людей і троє отримали поранення. Загиблими є 23-річна дівчина, двоє осіб, які старші 30 років, а також літня людина, пише Depo.ua із посиланням на Reuters.

Боротьба з пожежами ускладнюється сильною спекотною хвилею та одночасністю пожеж. Люди змушені покидати оселі, щоб врятуватися. Місцеві тим часом активно поширюють світлини із пожежами. 

Пожежі в Алжирі

В Алжирі сталися пожежі

Нагадаємо, що лісові пожежі також нищать Грецію та Туреччину. Влада Греції наказала евакуювати десятки сіл на материку, на сусідньому острові Евія, а також для віддалених населених пунктів на лісистій окраїні Афін. У Туреччині горів й найбільший готель "Титанік". Також у місцях, де тривають пожежі, евакуювали людей та тварин.

Крім цього, днями спалахнули пожежі й у Чорногорії. Вогонь також наблизився до столиці країни Подгориці. В один момент могли загорітися житлові будинки, однак пожежники вчасно загасили полум'я. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme