Президент CNN пішов у відставку через роман з колегою

Президент телеканалу CNN Джефф Цукер вирішив подати у відставку через роман зі співробітницею

Журналіст стрічки новин
Президент CNN пішов у відставку через ро…
Скріншот з ефіру телеканалу FOX

Він разом пропрацював зі своєю колегою понад 20 років, а службовий роман між ними почав розвиватися в останні роки. 

Про це пише Depo.ua із посиланням на CNN.

"Мене запитали про стосунки за згодою з моєю найближчою колегою, з якою я працював понад 20 років. Я визнав, що стосунки розвивалися останніми роками. Від мене вимагалося розкрити їх, коли вони почалися, але я цього не зробив. Я зробив помилку. В результаті я йду у відставку", – сказав Цукер.

Вже колишній гендиректор телеканалу не назвав імені колеги, з якою перебуває у стосунках. Однак відомо, що це Елісон Голласт – виконавчий віце-президент та директор з маркетингу CNN. Вона, на відміну від Цукера, продовжить роботу на телеканалі.

"Ми з Джеффом були близькими друзями та професійними партнерами понад 20 років. Нещодавно наші стосунки змінилися під час пандемії. Я жалкую, що ми не розкрили це у потрібний час. Я неймовірно пишаюся тим, що працюю на CNN, і з нетерпінням чекаю на продовження тієї чудової роботи, яку ми робимо щодня", – заявила Голласт.

Відомо, що чоловік і жінка давно розлучилися зі своїми другими половинками. Чутки про те, що їхні робочі стосунки переросли в романтичні, вже давно є предметом спекуляцій. Якби сам Цукер не пішов у відставку, йому загрожувало б звільнення.

Згідно з довідником зі стандартів ділової поведінки транснаціональної медіакорпорації WarnerMedia, до якої належить CNN, романтичні стосунки заборонені не лише між керівниками та підлеглими, а й з колегами. Якщо вони все ж таки виникли, то негайно потрібно повідомити у відділ кадрів.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що у Великій Британії працівник поліції таємно завів роман з однією із підозрюваних, аби вкрасти у неї гроші.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme