Прихильність українців до COVID-вакцинації росте, – Ляшко

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко повідомив, що прихильність українців до вакцинації від коронавірусу поступово зростає

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Прихильність українців до COVID-вакцинац…
Фото: ЕРА

За його словами, щонайменше половина населення країни готова пройти вакцинацію, якщо цього ще не зробила.

Зараз одну дозу вакцини отримали вже 14% дорослих українців – 4 793 098 людей, повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Ляшка у Facebook.

"Вакцинальна кампанія нарощує темпи, і найближчим часом маємо вийти на потужності, які близькі до максимальних. Кожного тижня ми вакцинуємо більше, ніж за попередній", – зауважив міністр.

Зазначається, що зараз в Україні немає проблем із постачанням вакцини від коронавірусу. Препарати надходять у країну щотижня.

"Принаймні половина українців готові вакцинуватися вже зараз. Нам залишається лише дати їм цю можливість", – написав Ляшко.

Міністр також звернувся до сімейних лікарів та пунктів щеплень з проханням про більш активне інформування населення.

"Займайте активну позицію, розповідайте людям про важливість вакцинації від коронавірусної хвороби, адже в разі спалаху доведеться в рази складніше працювати", – додав він.

Міністр охорони здоров"я Віктор Ляшко повідомив, що прихильність українців до вакцинації від коронавірусу поступово зростає

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що Ляшко видав розпорядження, яке вводить добові норми на COVID-вакцинацію населення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme