Принцеса Шарлотта стала найбагатшою дитиною у світі: рейтинг

Статки Шарлотти, за оцінками Outdoor Toys, імовірно становлять 5 млрд доларів

Принцеса Шарлотта стала найбагатшою дити…
Фото: facebook.com/the.british.royal.family

Рейтинг склав один із найбільших у Великій Британії постачальників дитячих іграшок та ігрового обладнання Outdoor Toys, повыдомляє Depo.ua з посиланням на NV.

На першому місці — 8-річна принцеса Шарлотта, статки якої, за оцінками Outdoor Toys, імовірно становлять 5 млрд доларів. Укладачі рейтингу вважають, що збільшенню її статків сприяв "ефект Кейт Міддлтон".

"Більшість модних речей, у яких з’являється герцогиня Кембриджська, згодом розлітаються з полиць, а термін "ефект Кейт" навіть було використано для опису того впливу, який вона справила на популярність модних брендів, у яких вона з’являється на публіці. Дослідження Brand Finance назвало Кейт "найвпливовішою особою в королівській моді" і повідомило, що одяг, який носить Кейт, підвищує привабливість для американських покупців на 38%", — вважають автори рейтингу.

Очікується, що коли Шарлотта стане старшою, світ теж уважно стежитиме за тим, що носять члени королівської сім'ї-підлітки, і "ефект принцеси Шарлотти" тільки посилюватиметься".

До того ж, Шарлотта користується значними привілеями і має доступ до багатства королівської сім'ї, включно зі спадщиною, інвестиціями та бізнес-проєктами.

На другому місці — старший брат Шарлотти, 10-річний принц Джордж Уельський. Його статки оцінили в 3,6 млрд доларів.

На третьому — однорічний син співачки Ріанни і репера A$AP Rocky — Рза Етелстон Мейерс, його статки — 1,2 млрд доларів. На це вплинула успішна кар'єра Ріанни та її модні бренди, включно з маркою косметики Fenty і брендом нижньої білизни Savage X Fenty.

Нагадаємо, принцеса Саксонська Ксенія Флоренс Габріела Софі Іріс стала першою аристократичною особою, яка з'явилася на обкладинці журналу Playboy.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme