Притула розповів, хто буде в його новій партії

Телеведучий Сергій Притула, який напередодні оголосив про створення нової політичної партії, розповів, кого візьме до неї

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Притула розповів, хто буде в його новій…
Фото: Іnstagram Сергія Притули

За його словами, в політсилі будуть різні люди, зокрема – частина народних депутатів, які вийшли з "Голосу".

Про це Притула розповів під час інтерв'ю для видання LB.ua, передає Depo.ua.

Також телеведучий зауважив, що досвід виборів у Києві показав йому можливість зайти у політику "з нуля" та набрати 8%.

"Тому в моїй філософії, в системі координат, український волонтер еволюціонує. У 2014 році український волонтер – це чувак, який стоїть біля буса в броніку і вивантажує якісь речі. Потім український волонтер став частинкою екосистеми громад. Волонтери пішли до місцевих рад. В ОТГ, у міських радах, в обласних ви побачите людей, які пройшли волонтерський шлях. Зараз волонтери сидять за круглими столами з представниками Міноборони і профільного комітету в парламенті. Я абсолютно позитивно ставлюся до того, що волонтери будуть претендувати на ті чи інші посади в законодавчому органі або у виконавчій владі", – заявив він. 

Зауважимо, про створення нової партії Притула повідомив 28 вересня в ефірі авторської програми Олени Трибушної "Перші особи" на 24 каналі. Водночас про назву та інші деталі обіцяв розповісти найближчим часом.

Дещо згодом ЗМІ повідомили, що Притула подав до Мін'юсту документи про реєстрацію політичної сили. Партія буде мати назву "Партія Сергія Притули".

Нагадаємо, 26 квітня Сергій Притула заявив про намір очолити партію "Голос". При цьому в лютому його позбавили керівних посад.

7 червня вранці Сергій Притула заявив про вихід з партії "Голос". Він повідомив, що не йде з політики, а лише з партії, "яка, не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилась від початкових засад настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення". Шоумен наголосив, що причиною цього також стала відсутність діалогу з керівництвом партії.

9 червня стало відомо, що з "Голосу" вслід за Притулою можуть вийти ще 10 народних депутатів.

10 червня нардепка від "Голосу" Устінова звинуватила Рудик у "рейдерстві" партії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme