Притула закликав українців, які можуть доїхати до Києва, терміново везти зброю: "Гроші повертаємо одразу"

Телеведучий та політик Сергій Притула закликав українців, які можуть доїхати до Києва, привозити будь-яку військову допомогу

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Притула закликав українців, які можуть д…
Фото: Instagram Сергія Притули

За його словами, потрібна будь-яка військова допомога: бронежилети, каски, дрони, рації, тактичне спорядження, наколінники, тепловізори, прилади нічного бачення, набої під натівський калібр, натівські аптечки, турнікети, кровоспинні.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Притули у Facebook.

Зокрема, він закликає мешканців Вінниччини, Черкащини, Кропивниччини та Хмельниччини скуповувати військову амуніцію у своїх містах та везти до Києва.

"Всі сплачені вами гроші я повертаю при передачі снаряги — вам треба довезти це до нашого волонтерського центру, далі ми самі… В Києві везти на Гончара 65. Дзвонити нікуди не треба, купляйте і везіть, ГРОШІ ПОВЕРТАЄМО ВІДРАЗУ. В Києві окрім військових є тисячі тероборонівців, якім потрібно ВСЕ і ЗРАЗУ. Скільки б ви чого не привезли з переліку — ЗНАДОБИТЬСЯ ВСЕ", – наголосив він.

Притула закликав українців, які можуть доїхати до Києва, терміново везти зброю

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Станом на ранок 26 лютого українські військові ліквідували понад 3 500 російських окупантів і знищили майже тисячу одиниць російської військової техніки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme