"ПриватБанк" почав масово списувати гроші з рахунків українців 

Українці почали скаржитися на збої в роботі банкоматів "ПриватБанку"

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
"ПриватБанк" почав масово списувати грош…
Фото: Depo.ua

З їхніх карткових рахунків банк списує коректну суму, а от на руки банкомат видає значно менше купюр. 

Про це обурені клієнти банку пишуть у соцмережах, передає Depo.ua.

"Банкомати ПриватБанку крадуть гроші. Обов'язково перераховуйте гроші. Мене сьогодні банкомат обікрав на дві тисячі гривень", – написала жінка, яка побажала залишитися анонімною.

Скарга на роботу банку 1

Цього ж дня у соцмережах на некоректну роботу банку поскаржилася мешканка міста Чугуїв Харківської області. 12 жовтня жінка пішла знімати в банкоматі свою зарплату. Хотіла отримати чотири тисячі готівкою.

"Перші дві тисячі банкомат видав. А от на інші дві написав: "Технічна помилка". Але при цьому обидві операції були успішні й гроші з рахунку списали", – поскаржилася користувачка банку.

Скарга на роботу банку 2

Уранці 12 жовтня на те, що банкомат не видав із картки готівку поскаржився ще один клієнт. Йому знадобилася чимала сума, щоб оплатити термінову операцію батькові.

"Банкомат видав помилку, гроші не видав, але з карти списав 14 тисяч гривень. У службі підтримки банку заявили, що потрібно чекати добу", – написав чоловік.

Скарга на роботу банку 3

У самому "ПриватБанку" запевнили, що системного збою в роботі банківської мережі не було, а клієнти постраждали через проблеми з окремими банкоматами, повідомляє "Страна.ua".

"Системного збою в нашій банкоматної мережі не було. Тоді б не працювали всі банкомати, а не окремі апарати. Технічні збої і правда трапляються, найчастіше через перебої з інтернетом. У кожному окремому випадку потрібно розбиратися окремо," – сказав спікер "ПриватБанку" Олег Серга.

Нагадаємо, востаннє масові збої в роботі "ПриватБанку" сталися 4 вересня. Тоді українці скаржилися на те, що не могли увійти як у свій персональний кабінет, так і на сайт банку. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme