"Прошу не обісратися ще раз": У мережі показали, як Арахамія закликає "слуг" не ставити підписи за позачергове засідання Ради

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія виступає буцімто проти скликання позачергового засідання Верховної Ради

Журналіст відділу новин
"Прошу не обісратися ще раз": У мережі п…
Фото: "Слуга народу" / Facebook

Йдеться про скликання позачергового засідання ВРУ сьогодні, 16 грудня, для розгляду питання щодо відтермінування введення касових апаратів до 1 січня 2023 року.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал "Через плечо".

"Прошу не обісратися ще раз". Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія дуже не хоче ще й щодо ФОПів позачергове засідання. Ну, це зрозуміло. Треба ж подарунки всім купити, у відпустку полетіти", – йдеться у дописі.

У мережі показали, як Арахамія закликає "слуг" не ставити підписи за позачергове засідання Ради

На оприлюдненому фото видно, що один із нардепів читає повідомлення на телефоні. Адресант підписаний як "Арахамія Давид".

"Колеги, по ФОПах, вони зажадали назад всі підписні. Прошу не обісратися ще раз – не підписуємо. Ніяких позачергових", – йдеться у повідомленні.

Арахамія закликає "слуг" не ставити підписи за позачергове засідання Ради щодо ФОПів

Нагадаємо, 14 грудня ЗМІ повідомили, що орієнтовно у четвер, 16 грудня, парламентарі зберуться на позачергове засідання Верховної Ради, в межах якого розглянуть відтермінування введення касових апаратів до 1 січня 2023 року. 

Приводом до збирання підписів для позачергового засідання став протест ФОПів, який мав місце біля будівлі ВР. Під цією ініціативою підписався 151 депутат, тому проведення позачергового засідання Ради стало можливим.

15 грудня народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив, що 16 грудня нардепи дійсно зберуться на позачергове засідання. Однак на порядок денний було винесено зміни до державного бюджету України за 2021 рік щодо погашення заборгованості та виплати поточної заробітної плати працівникам державних вуглевидобувних підприємств – шахтарям.

Зранку 16 грудня низка опозиційних народних депутатів заявили, що дехто з їхніх колег відкликав свої підписи, щоб зірвати проведення позачергового засідання щодо ФОПів. З огляду на це вони закликали керівництво Ради повернути підписні листи, щоб мати можливість дозбирати голоси за позачергове засідання ВРУ і все ж таки розглянути питання відтермінування введення касових апаратів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme