UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Протягом першого дня російського вторгнення героїчно загинули 137 захисників України

За попередніми даними протягом першого дня нової російської збройної агресії Україна втратила 137 воїнів, ще 316 було поранено
 

Журналіст відділу новин
Протягом першого дня російського вторгне…
Колаж з відкритих джерел

У тому числі від рук російських окупантів героїчно загинули всі захисники острова Зміїний.

Про це під час брифінгу заявив президент України і верховний головнокомандувач ЗСУ Володимир Зеленський, інформує Depo.ua.

Він зауважив, що сьогодні наші захисники зробили дуже багато – захистили майже всю територію України, яка зазнала безпосередніх ударів ворога нашої держави.

"На жаль, за попередніми даними, ми втратили за сьогодні вже 137 наших героїв, наших громадян. З них 10 офіцерів. Поранено – 316. На нашому острові Зміїний, захищаючи його до останнього, всі хлопці прикордонники геройськи загинули, але не поступилися"

Президент зазначив, що всім їм буде присвоєне звання героя України посмертно.

"Вічна пам'ять тим, хто віддав життя за Україну", – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Повідомлялося також, що ветеранам органів внутрішніх справ видаватимуть зброю. При цьому процедура видачі зброї буде максимально спрощена.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Читайте також: В Україні ввели воєнний стан: Що важливо знати усім

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme