Путін доручив виплатити евакуйованим з ОРДЛО по 10 тисяч рублів

Президент Росії Володимир Путін доручив уряду виплатити евакуйованим у Ростов з окупованого Донбасу по 10 тисяч рублів

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Путін доручив виплатити евакуйованим з О…
Фото: kremlin.ru

Т.в.о. міністра з надзвичайних ситуацій Росії Олександру Чупріянову доручили також забезпечити евакуйованих з ОРДЛО гарячим харчуванням та медичною допомогою.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на ТАСС.

Зазначається, що губернатор Ростовської області Василь Голубєв попросив у Путіна надати регіону екстренну допомогу через очікування хвилі біженців з ОРДЛО.

"Президент РФ доручив уряду Росії терміново забезпечити виплату кожному біженцю, що прибуває в область з Донбасу в 10 тис. рублів", – наголосив речник Путіна Дмитро Пєсков.

Зауважимо, напередодні з "Л-ДНР" почали виїжджати місцеві жителі на своїх авто. Причиною, стала заява ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна про оголошену евакуацію цивільних з окупованої території на Росію в Ростовську область.

Нагадаємо, що вранці 18 лютого на окупованій Донеччині почали розганяти паніку звісткою, ніби "диверсанти ЗСУ" намагалися підірвати нафтобазу в Оленівці і "Стирол" в Горлівці.

Крім того, в місцевих пабліках розповідали, що на окупований Донбас з'їхалися мало не всі російські пропагандисти й місцеві розуміють, що серед них скоро будуть "жертви української агресії".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme