Путін хоче залучити до війни проти України 17-річних (ДОКУМЕНТ)

Президент так званої російської федерації володимир путін і міністр оборони рашистів сергій шойгу розглядають можливість залучення до бойових дій неповнолітніх громадян

Журналіст відділу новин
Путін хоче залучити до війни проти Украї…
Фото: міноборони рф

Можливість залучення до бойових дій в Україні неповнолітніх громадян рф керівництво кремля розглядає через брак живої сили для поповнення лав окупаційної армії.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Зазначається, що відповідний наказ "Про організацію залучення членів військово-патріотичного громадського руху "Юнармія" до проведення спеціальної операції на території України" вже було підписано міністром оборони рф.

У наказі йдеться про підготовку звітності потенційного людського резерву віком 17-18 років для залучення до бойових дій у складі окупаційної армії.

"Вище воєнне керівництво рф має надати пропозиції стосовно проведення підготовки зазначеного особового складу в найкоротші терміни. Контроль за виконанням наказу покладено на начальника головного військово-політичного управління зс рф Геннадія Жидка", – уточнили в ГУР.

У відомстві нагадали, що аналогічні дії проводилися військовим керівництвом нацистської Німеччини під час Другої світової війни.

"З 1943 року учні старших класів в підрозділах "Гітлер’югенду" залучалися до служби в зенітно-артилерійських частинах. А з вересня 1944 по січень 1945 року на службу в гітлерівську армію було залучено 150 000 неповнолітніх дівчат", – нагадали в ГУР.

Крім того, було оприлюднено фотокопію відповідного наказу за підписом шойгу.

Путін хоче залучити до війни проти України 17-річних, - розвідка

Путін і шойгу хочуть залучити до війни проти України неповнолітніх (ДОКУМЕНТ)

Путін і шойгу хочуть залучити до війни проти України неповнолітніх (ДОКУМЕНТ) - ч.2

Нагадаємо, дещо раніше у ЗСУ розповіли про втрати окупантів від початку війни. Було знищено, зокрема, 476 танків, 96 літаків і 118 гелікоптерів.

З 24 лютого по 20 березня загальні бойові втрати противника орієнтовно склали 14 700 осіб.

Довідка: "Юнармія" – російська дитячо-юнацька мілітарна організація при міністерстві оборони рф. Вирізняється радикальною пропагандистською роботою серед російської молоді. Членами організації стають діти з 8 років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme