Путін мобілізував більше тисячі сирійців для війни в Україні, – Генштаб

Російськими окупантами відібрано близько 1000 найманців з дружньої до Путіна Сирії
 

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
Путін мобілізував більше тисячі сирійців…
Фото: 24 Канал

Найманців відібрали із представників так званої армії Башара Асада та терористичної організації "Хезболла".

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр Генштабу ЗСУ.

"Командування збройних сил російської федерації продовжує вживати заходів щодо поповнення втрат особового складу за рахунок іноземців. За наявною інформацією, російськими окупантами вже підібрано близько 1000 добровольців із представників, так званої армії Башара Асада та "Хезболли", – заявили у Генштабі.

Зазначається, що головною вимогою до іноземних бойовиків є досвід ведення бойових дій в місті.

Водночас, за наявною інформацією, вищезгадані бойовики мають на меті не участь у бойових діях на території України, а використання "відрядження" як можливості потрапити до країн Європи.

Про це ж заявив і президент Володимир Зеленський у своєму щоденному зверненні до української нації.

"Ми маємо інформацію про те, що російські найманці залучають найманців з інших країн. Намагаються обманом загнати на військову службу більше за молодь. Ми з вами знаємо – це не допоможе. І тому зараз я попереджаю всіх, хто намагатиметься приєднатися до окупантів на нашій українській землі: це буде найгірше рішення у вашому житті", – заявив Зеленський.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Станом на ранок 17 березня українські військові ліквідували понад 14 000 російських окупантів і знищили понад дві тисячі одиниць російської військової техніки.

Читайте також: 22-й день війни: Потужний прорив ЗСУ на Херсонщині та зачистка Бучі 17 березня

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme