Путін може пригрозити Заходу ядерною зброєю, – ЗМІ

Президент росії володимир путін може почати погрожувати Заходу ядерною зброєю при тривалому опору України рашистському вторгненню

Журналіст стрічки новин

Американська розвідка переконана, що неуспішна війна в Україні загрожує підривом військ рф та скорочення їхнього арсеналу озброєнь.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Bloomberg.

"Тривала окупація частини української території загрожує підривом особового складу російських збройних сил і скороченням їх модернізованого арсеналу озброєнь, у той час, як наступні економічні санкції, ймовірно, скинуть Росію в затяжну економічну депресію і дипломатичну ізоляцію", – наголосив директор розвідувального управління Пентагону Скотт Берріер в новому 67-сторінковому звіті.

За його словами, спротив України і санкції поставлять під загрозу здатність Росії виробляти сучасні високоточні боєприпаси.

"Оскільки ця війна та її наслідки поступово послаблюють сили Росії, вона, ймовірно, буде все більше покладатися на свої ядерні засоби стримування, щоб погрожувати Заходу і проектувати силу на свою внутрішню і зовнішню аудиторію", – резюмував Берріер.

Нагадаємо, дещо раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав світ перешкодити планам режиму путіна використати ядерну зброю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme