“Путін сказав все з землею рівняти”: ГУР оприлюднило перехоплення розмови з окупантом

Російські військові мають наказ зрівняти з землею українські міста, якщо не буде досягнуто успіхів до 10 травня

Редактор стрічки новин
“Путін сказав все з землею рівняти”: ГУР…
Фото: Генштаб ЗСУ

Про це свідчать матеріали перехоплення телефонних розмов окупантів, передає Depo.ua з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони.

"В рамках роботи Міжвідомчого координаційного центру при ГУР МО, за участі Національної поліції України, отримано чергове перехоплення розмов військовослужбовців противника, які розкривають плани російського командування щодо війни в Україні", — йдеться у повідомленні.

Так, мобілізований військовослужбовець армії РФ Олег Карасьов розповів дружині про те, які вказівки отримали російські військові щодо подальших дій в Україні.

"Путін сказав, якщо до 10 травня ні х… не зробимо, то все з землею рівняти. Рубіжне ще намагаємось "звільнити", а Лисичанськ і Сєвєродонецьк із землею зрівнюємо. Не будемо намагатись. Наші контрактники ні х… просунутися не можуть. Позасідали так (ЗСУ — ред.), що кожен день з танків і зі всієї х…, а їм по х… Наших стріляють кожного дня", — сказав Карасьов.

Ця розмова підтверджує, що РФ цілеспрямовано перейшла до тактики знищення українських міст та злочинів проти мирного населення за прямою вказівкою вищого військово-політичного керівництва країни, зокрема президента Путіна, наголошують у розвідці. 

Нагадаємо, раніше в СБУ оприлюднили перехоплення розмови одного із російських військових з дружиною, під час якої вона закликає чоловіка ґвалтувати українок. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme