путін став більше турбуватися про свій імідж у росії, - ISW

Відновлення публічних появ президента росії володимира путіна, ймовірно, свідчить про те, що він став більше турбуватися про свою популярність та імідж у росії

Журналіст відділу новин
путін став більше турбуватися про свій і…
володимир путін

Про це 23 грудня повідомив американський Інститут вивчення війни (ISW), передає Depo.ua.

Останніми днями путін, схоже, частіше з’являється в російських містах і частіше робить розпливчасті заяви про вторгнення росії в Україну. Протягом перших десяти місяців повномасштабної війни була помітна його відсутність публічної активності поза кремлем.

Так, 23 грудня президент рф відвідав Конструкторське бюро приладобудування в Тульській області (підприємство з виробництва озброєння). Того ж дня він планував завітати на машинобудівний завод "Уралвагонзавод" у Нижньому Тагілі, та захід в останню мить скасували.

"Такі виступи, ймовірно, є частиною зусиль кремля представити путіна як лідера воєнного часу та відновити домінувальний наратив у внутрішньому інформаційному просторі на тлі того, що росія вступає в другий рік війни", — пояснили аналітики.

В ISW зазначили, що путін постійно покладався на особисті виступи протягом усього свого перебування на посаді президента. Це допомогло йому створити образ "усевидющого та незмінного правителя".

"Можливо, путін намагається створити сприятливі умови в інформаційному просторі напередодні наступних президентських виборів у росії на початку 2024 року", — припускають аналітики.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme