Путін відмовився зустрічатися із Зеленським віч-на-віч

Президент Росії Володимир Путін категорично відмовився зустрічатися із лідером України Володимиром Зеленським для мирних перемовин 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Путін відмовився зустрічатися із Зеленсь…
Скріншот із відео

Зазначимо, що Зеленський уже неодноразово закликав Путіна виявити сміливість та розпочати з ним прямі переговори щодо закінчення російсько-української війни.

Про відмову "господаря Кремля" розмовляти з президентом України повідомив його прес-секретар Дмитро Пєсков низці росЗМІ, передає Depo.ua.

"Кремль вважає, що переговори РФ та України в нинішній ситуації мають вестись у тиші й не бути предметом розголосу. Кремль відмовляється від прямої розмови Володимира Путіна із Володимиром Зеленським", – сказав Пєсков.

За словами Пєскова, у делегацій є можливість доносити одна до одної свої позиції чітко та без зайвих посередників.

Також речник Путіна заявив про те, що підписання будь-яких документів за підсумками російсько-українських переговорів поки не йдеться. Зокрема, і тому, що Росія не відмовляється від курсу на денацифікацію України.

Нагадаємо, напередодні Володимир Зеленський закликав Путіна не боятися переговорів. За його словами, Путін має сісти за стіл переговорів, але не за 30-метровий стіл як з президентом Франції Емманюелем Макроном чи канцлером Німеччини Олафом Шольцом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme