Путін заявив, що зібрав Радбез через Донбас: Що він запланував зробити  

Президент Росії Володимир Путін заявив, що зібрав Раду безпеки аби розв'язати питання визнання так званих "ЛНР" і "ДНР"

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Путін заявив, що зібрав Радбез через Дон…
Фото: Сайт президента РФ

Зауважимо, що засідання Радбезу РФ у понеділок, 21 лютого, не було заплановано від самого початку. Воно стало терміновим.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на виступ Володимира Путіна.

"Мета сьогоднішнього засідання Радбезу – визначити кроки по Донбасу, маючи на увазі й звернення "ДНР" та "ЛНР" із проханням визнати їхній суверенітет", – сказав "господар Кремля".

Він також додав, що питання визнання фейкових "республік" тісно пов'язані з глобальними проблемами забезпечення безпеки у світі та Європі зокрема.

Наостанок "господар Кремля" заявив, що хоче почути думку усіх учасників Радбезу РФ з питання легалізації де-факто окупованих українських територій.

У відповідь на це глава думського комітету з питань СНД заявив, що коли президент сьогодні чи завтра виступить із заявою про визнання "ЛНР" та "ДНР", завтра це обговорюватимуть у Держдумі.

Своєю чергою провладна фракція політичної партії "Єдина Росія" підтвердила, що вже зараз готова вислухати та підтримати таке звернення Путіна.

Нагадаємо, дещо раніше ватажки "ЛНР" і "ДНР" попросили у Путіна військової допомоги та визнання своїх "республік". Вони також вимагають від РФ укласти з ними договір про співробітництво. 

 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme