Ракети, випущені по Яворівському полігону, забрали життя вже 35 людей: Більше сотні – поранені

Внаслідок авіаудару, здійсненому рашистами по Міжнародному центру миротворчості та безпеки, що у Яворівському районі на Львівщині, загинули щонайменше 35 людей

Журналіст відділу новин
Ракети, випущені по Яворівському полігон…
Фото: Скріншот з відео

За словами голови Львівської обласної військової (державної) адміністрації Максима Козицького, після атаки окупантів ще 134 особи з різним ступенем ураження перебувають у шпиталі.

Про це він написав у своєму Telegram, передає Depo.ua.

"Маємо уточнену інформацію щодо нічного обстрілу Міжнародного центру миротворчості та безпеки. На 12:00 майже всі пожежі на території Міжнародного центру ліквідовані, вибухотехніки та інші фахівці дообстежують територію, розібрали велику частину завалів. Відтак, мушу повідомити, що, на жаль, ми втратили більше героїв: 35 осіб загинули в результаті обстрілу центру миротворчості та безпеки. Ще 134 з різним ступенем ураження перебувають у шпиталі", – йдеться у дописі Козицького.

Зазначається, що команда Львівської ОВА буде оновлювати дані, тому необхідно стежити виключно за офіційними повідомленнями. 

"Від імені всієї Львівщини висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих. Ми не забудемо жодного Героя і не пробачимо жодного окупанта!" – підсумував Козицький.

Нагадаємо, вранці 13 березня російські військові здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки, що у Яворівському районі на Львівщині. 

Авіаудар здійснили з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратово. В цілому окупанти випустили понад 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони. Частину ракет було збито в повітрі.

На думку радника голови МВС Вадима Денисенка, атакуючи об'єкти у Західній Україні, ворог намагається деморалізувати українців. Показати, буцімто в Україні немає безпечних місць.

Він нагадав також, що вчора та позавчора (11-12 березня) повітряна тривога оголошувалась майже по всій Україні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme