Рашисти пошкодили близько 23 тисяч кілометрів доріг

Працівники "Укравтодору" вже розчистили понад 200 км доріг та вулиць на деокупованих територіях

Журналіст регіональної редакції Depo.Хмельницький
Рашисти пошкодили близько 23 тисяч кілом…
Зруйновані рашистами автошляхи

"Укравтодор" розчистив понад 200 км доріг та вулиць на деокупованих територіях. Про це повідомив перший заступник голови ДДД України Андрій Івко Андрій Івко, передає Depo.ua.

"Магістраль М-06 Київ-Чоп вже на 90% працювала. Дорожні працівники також розпочали розчищення траси М-07 Київ-Ковель, - каже Івко. - В Ірпіні на Київщині щодня розчищають дороги та вулиці. Там вже розчищено 99 км вулиць, а лише за вчора розчищено понад 30 км".

Працівники дорожньої служби чекають на розмінування Бучі, Гостомеля, Макарова та Бородянки, щоб розпочати там розчищування, за умови дозволу ЗСУ.

Також розпочато генеральне прибирання основного маршруту з Чернігова до столиці, траси М-01 Київ-Чернігів. На звільненій від окупантів території Сумської області розпочато очищення траси Н-12 Суми - Полтава.

Загалом дорожники розчистили перекриття та спалену техніку на 200 км доріг та вулиць на деокупованих територіях. З початку повномасштабного російського наступу в Україну пошкоджено близько 23 тисяч кілометрів доріг.

Нагадаємо, "Укравтодор" створив макет для друку послання російським окупантам, який закликають розміщувати вздовж доріг на рекламних бордах.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme