Разумков прокоментував бійки у Раді

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков сподівається, що нардепи почнуть переконувати один одного ораторськими здібностями, а не бійками

Журналіст стрічки новин
Разумков прокоментував бійки у Раді…
Фото: Верховна Рада / Telegram

Про це він сказав під час брифінгу, відповідаючи на питання, чому в парламенті відбуваються бійки і як цього уникати, передає Depo.ua.

"На щастя, в цьому скликанні була лише одна. А до цього таких проблем в нас не було, сподіваюся, надалі й не буде. Тому що, все ж таки, мені б хотілося вірити, що у народних депутатів головною зброєю є переконання за допомогою своїх ораторських здібностей, а не фізичної культури та спорту", – зазначив Разумков.

Спікер висловив надію, що такі ситуації "підуть в історію". На думку Разумкова, бійки відбувається через напруження у залі парламенту.

"Інколи напруження в залі переростає. Закінчуються аргументи. Але коли у тебе закінчуються аргументи – це, в першу чергу, твоя проблема", – розповів він.

Спікер додав, що раніше були ініціативи стосовно впровадження роботи парламентських приставів, які б запобігали таким ситуаціям.

"Але, об'єктивно, в цьому скликанні такої необхідності немає. Була одна ситуація, яку можна віднести до виключення: Миколу Тищенка та Іллю Киву. А все інше, на щастя, нам вдавалося врегулювати за допомогою діалогу та конструктивної співпраці", – підсумував Разумков.

Нагадаємо, днями нардеп Микола Тищенко побився з іншим "Слугою народу" в їдальні Ради.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme