Разумков заявив, що до нардепа-слуги з його об'єднання прийшли ДБРівці

Працівники ДБР сьогодні, 28 січня, вранці приїхали до нардепа від "Слуги народу" Олега Воронька

Редактор стрічки новин
Разумков заявив, що до нардепа-слуги з й…
Фото: Facebook Олега Воронька

Екс-голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що слідчі ДБР приїхали до нардепа із його МФО "Розумна політика" Олега Воронька.

Про це Разумков написав у своєму Telegram-каналі, передає Depo.ua.

"Сьогодні до нашого колеги з МФО "Розумна політика" Олега Воронька приїхали працівники ДБР. Їхні звинувачення на його адресу - притягнуті за вуха", - заявив політик.

Він також повідомив, що прямує зараз, як і інші народні депутати з МФО, до помешкання Воронька. 

Разумков про ДБР які прийшли до Олега Воронька

Нагадаємо, народний депутат від "Слуги народу" Олег Воронько опинився у списку парламентарів, які протягом 2021 року жодного разу не виступали у Раді. Загалом від початку 2021 року 74 народні депутати жодного разу не виступили у Верховній Раді. 

Довідка: Олег Воронько у 2019 році був обраний депутатом Верховної Ради 9 скликання від партії "Слуга Народу" за виборчим округом №103 (Кіровоградська область) як безпартійний. Член однойменної фракції. Член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

До обрання у Раду займався підприємницькою діяльністю та реалізацією проектів в ІТ-сфері.

За результати перевірки декларації нардепа за 2020 рік, Національне агентство із питань запобігання корупції не отримало підтвердження походження 132 млн 25 тис. грн у декларації Воронька. Сам Воронько пояснив НАЗК, що джерелами походження його активів є доходи та заощадження, які він отримав до того, як став народним депутатом. Але документів, що підтверджують отримання вказаних доходів, він не надав.

8 листопада 2021 року екс-спікер Верховної Ради Дмитро Разумков оприлюднив список депутатів, які увійдуть до створеного ним міжфракційного об’єднання під назвою "Розумна політика". Був у цьому списку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme