Разумков заявив, що його відсторонили з порушенням регламенту

Колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що його відставка пройшла з порушенням регламенту, і його колеги про це знають

Журналіст відділу новин
Разумков заявив, що його відсторонили з…

Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV. 

"Я розумію, що деякі мої колеги вважають, що закон – це я. Але це не так, закон для всіх. Ви можете його читати так, як вам зручно, але він написаний чітко", – сказав він.

Разумков наголосив, що у фракції "Слуга народу" не вистачило голосів за його відставку, через це довелося домовлятися з іншими фракціями. Також він зауважив, що порушення регламенту спостерігалися під час розгляду закону про олігархів.

"Чи буде турбулентність? Думаю, що буде. Ми її спостерігаємо протягом двох останніх тижнів. Спочатку це був розгляд питання, коли я перебував на самоізоляції, так званого закону про олігархів. Ми знаємо, що відбувалися грубі порушення закону, частина народних депутатів змушені були звернутися і до правоохоронних органів", - пояснив Разумков.

Верховна Рада підтримала відставку Дмитра Разумкова 7 жовтня. "За" проголосували 284 народних депутатів, 215 з них – представники партії "Слуга народу".

Тепер Дмитро Разумков залишиться працювати у парламенті як депутат. Посаду голови Верховної Ради обійняв Руслан Стефанчук, який раніше був віце-спікером. Кандидатуру Стефанчука підтримав 261 депутат.

Повну трансляцію "Свободи слова" можна переглянути на сторінці програми у Facebook чи YouTube.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme