Речник президента Чехії валявся п'яним на вулиці та відмовився платити таксисту, – журналістка

В Чехії у скандальну історію влип прес-секретар президента Мілоша Земана Іржі Овчачек

Журналіст відділу новин
Речник президента Чехії валявся п'яним н…
Фото: Facebook Овчачека

Журналістка "Настоящего времени" Ірина Ромалійська розповіла, що Іржі Овчачека помітили на вулиці чеської столиці Праги, де він перебував у відверто непристойному стані – лежав на тротуарі.

Таксист допоміг речнику президента дістатися до потрібної адреси, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку Ромалійської. Але після цього Овчачек відмовився платити за проїзд і залишати таксі.

Таксист викликав поліцію, яка зафіксувала велику кількість алкоголю в крові прес-секретаря президента – близько 2 проміле. Після цього Овчачека відвезли до лікарні.

Пізніше речник Земана попросив вибачення у всіх учасників історії. "Перепрошую у пана таксиста, лікарів та поліцейських. Мені дуже шкода і дуже соромно, прошу пробачення. Дякую усім за терплячість у ситуації, якою я багатьох розчарував. Я не виправдовуватимуся, скажу тільки, що це був винятковий випадок, який більше не повториться", – заявив Овчачек.

Прес-секретар Земана валявся п"яним на вулиці і відмовлявся платити в таксі

Нагадаємо, що і сам президент Чехії Мілош Земан відзначався в останні тижні скандальними вчинками.

Наприклад, він 25 листопада він самовільно залишив лікарню, де перебував у досить важкому стані (говорилося навіть про його недієздатність), попри застереження медиків.

Але того ж дня Земан повернувся до лікарні, чим намагався зірвати призначення нового коаліційного уряду на чолі із Петром Фіалою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme