Регулярно бив людей: З'явилися шокуючі подробиці про екс-УДОшника, який відправив у кому танцюриста Дорофєєвої

Вітчим побитого танцівника балету співачки Наді Дорофєєвої Євгена Гончаренка заявив, що у його нападника була ціла банда, яка лупцювала людей

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Регулярно бив людей: З'явилися шокуючі п…
Фото: Facebook Наді Дорофєєвої

За його словами, інформацію передали правоохоронцями, які займаються справою про побиття танцюриста.

Про це вітчим побитого чоловіка, В'ячеслав, розповів OBOZREVATEL, передає Depo.ua.

Окрім цього, він додав, що танцівник може пробути у штучній комі ще декілька місяців.

"Зараз ліва частина тіла Жені нерухома, тому в нього порушена опорно-рухова система. Збір коштів на лікування хлопця ще триває. Щодня на ліки йде від 3 до 5 тисяч гривень", – повідомив вітчим.

В'ячеслав наголосив, що винного у побитті хлопця вже звільнили з УДО. З'ясувалося, що зловмисник під час нападу був при виконанні, оскільки йшов вранці на роботу.

"Якщо він вийде з медикаментозного сну, то грошей вистачить, а якщо буде тривати півторарічна реабілітація, то коштів знадобиться більше. Женя втратив роботу і тому гроші будемо збирати, поки не з'ясується ситуація з його здоров'ям", – зауважив чоловік.

Нагадаємо, 1 серпня українська співачка Надя Дорофєєва приголомшила історією, що невідомий чоловік жорстоко побив її танцюриста. Інцидент стався на Великій Васильківській, 72А. Співробітник УДО врізався в одного з друзів Гончаренка, після чого штовхнув і самого танцюриста. Впавши, хлопець вдарився головою об тротуар.

Читайте також: Конфлікт біля гей-клубу, що довів до реанімації: Що відомо про побиття танцюриста Наді Дорофеєвої у Києві 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme