"Ревізування пунктів незламності паном Тищенком перекреслює прекрасну ідею підтримки людей", - звернення освітян

Керівники закладів освіти Святошинського району висловили обурення візитами до пунктів обігріву народного депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка

Журналіст відділу новин
"Ревізування пунктів незламності паном Т…
Фото: "Liga.net"

Через таких "ревізорів" перекреслюється гарна ідея підтримки людей, заявила від імені своїх колег директорка Київської гімназії східних мов №1 Оксана Проскура.

"Позиція керівників закладів освіти Святошинського району. Мовчати не будемо. Ревізуванням депутатом Верховної Ради паном Миколою Тищенком Пунктів Незламності, що наразі знаходяться в закладах освіти Святошинського району, та його гнівним постом у фейсбуці щодо неготовності таких пунктів прийняти мешканців району, проявами зверхньої поведінки під час візиту, принизливим ставленням та образливою риторикою допису у фейсбуці перекреслюється прекрасна та своєчасна ідея допомоги та підтримки людей під час війни", - заявила Оксана Проскура.

Вона наголосила, що такими перевірками Тищенко образив усіх керівників закладів освіти.

"Пане Миколо Тищенко, ви образили керівників закладів освіти, які з 24 лютого стійко тримають освітній фронт, бо для мешканців своїх мікрорайонів очолювані ними заклади освіти стали пунктами, де громадянам точно нададуть допомогу, підтримають словом і ділом. Ви такими інспекціями фактично "обнулили" дев‘ятимісячну роботу у воєнний час керівників  закладів освіти Святошинського району", - сказала Проскура.

Директорка також підкреслила, що працівники закладів освіти сумлінно виконують свою роботу без усяких перевірок та ревізій

"А генератори ми навчилися запускати та, до слова, не на вимогу депутата, а задля людей, бо їм віддаємо ще й тепло своїх сердець. І зарплати свої готові віддати на ЗСУ, і підтримувати наших захисників і захисниць будемо до Перемоги. І дітей навчатимемо, і любитимемо, й оберігатимемо. Без інспекцій, перевірок, і ревізій!" - наголосила Оксана Проскура.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme